Go Dive Heerenveen

OPEN WATER DIVER

Wil jij ook in minder dan 5 weken een internationaal erkend duikbrevet halen?
Schrijf je dan nu in voor de "Padi Open Water Diver" cursus!

Al op de eerste cursusavond ga je, met gebruik van de complete duikuitrusting, je eerste duik in het zwembad maken. Gedurende 5 cursusavonden besteden we zo'n 8 uur aan praktijkoefening in het zwembad. De cursus is erg praktijkgericht en je hebt dan ook alle gelegenheid om in een comfortabel, verwarmd zwembad aan de duikuitrusting te wennen en de vaardigheden te leren die je nodig hebt voor de buitenduiken.

Voorafgaand aan de zwembadduiken neemt je instructeur de theorie met je door en behandelt eventuele vragen. Gedurende deze periode leer je bovendien onze instructeurs kennen als geduldige en vriendelijke professionals die er alles aan zullen doen om van jouw duikcursus een onvergetelijke tijd te maken.

Je eerste buitenduiken zijn altijd even spannend. Wat ga je zien, hoe zal het zicht zijn, zwemmen er grote vissen, hoe lang doe ik met mijn lucht... Die eerste duiken zijn de belangrijkste van je leven. De indrukken en ervaringen die je hier opdoet zijn bepalend of jij duiken wel of niet leuk vindt. Wij vinden het belangrijk dat je bij deze duiken door je eigen instructeur begeleid wordt. Je hebt deze reeds leren kennen en weet dat je hem / haar volledig kunt vertrouwen om je wegwijs te maken in deze voor jou nieuwe omgeving.

Bij GoDive vinden we dat je voor de beginneropleidingen geen eigen materiaal hoeft aan te schaffen. Als GoDive duikcentrum zorgen wij ervoor dat je met modern en comfortabel duikmateriaal leert duiken. Het "Open Water Diver" manual, de duikplanner en het logboek zit in het duikpakket wat behoord bij de opleiding. Dit is na de opleiding jou eigendom.